[smartslider3 slider=24]

Bedrijfsfeest


Een onvergetelijk bedrijfsfeest of een jubileum van een bedrijf moet naar ons idee goed gevierd worden. B2Bcruise heeft de varende feestlocaties voor u klaar liggen en kan dit geheel verzorgen voor 100 tot 500 gasten. We hebben een breed assortiment aan boten van verschillende rederijen en bieden daarnaast opstaplocaties door heel Nederland.

Boten met top faciliteiten

Alle boten zijn voorzien van de modernste technische snufjes en innovatieve faciliteiten. Voor iedereen hebben we het perfecte Bootfeest klaarliggen.Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

Neem contact met ons op voor meer informatie of boekingen.

Elk boot is uniek bij B2Bcruise en biedt de ultieme beleving voor uw event. Als boot event bureau kennen we alle mogelijkheden van onze schepen en zijn we in staat om voor elke event de geschikte boot voor u te kiezen. Al onze schepen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur, goede barfaciliteiten en deskundig personeel. We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens.

De voordelen van B2Bcruise

  • Breed netwerk aan schepen beschikbaar van verschillende rederijen in Nederland
  • Betaalbare prijzen voor elke bedrijf
  • Advies en ondersteuning voor uw event.
  • Jarenlang praktijk ervaring
  • 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail
  • Opstapplaatsen overal in Nederland
  • Alles is naar wens in te vullen zoals aankleding, indeling, entertainment en nog veel meer

Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

Neem gerust via onderstaand formulier contact op of bel ons wanneer het u uitkomt. We zijn 24/7 te bereiken op: 020 – 239 12 60.


Bedrijfsfeest
BedrijfsfeestBedrijfsfeest
BedrijfsfeestBedrijfsfeest

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

F

OFFERTE AANVRAGEN