[smartslider3 slider=27]

Brandrelease


Een nieuwe product of dienst is uitgebracht op de markt en dit moet zorgen voor een nieuwe sensatie. Laat B2Bcruise samen met u ervoor zorgen dat het een onvergetelijke sensatie wordt en hier nog vele jaren over wordt gesproken. Wij hebben een breed aanbod aan schepen die voldoen aan al u wensen en eisen. Ongeacht het aantal genodigden.

Indrukwekkende evenementenlocaties

Naast de kwaliteit en efficiency biedt B2Bcruise verschillende schepen aan die uitermate geschikt kunnen zijn voor een nieuwe brand release.

Elk boot is uniek bij B2Bcruise en biedt de ultieme beleving voor uw event. Als boot event bureau kennen we alle mogelijkheden van onze schepen en zijn we in staat om voor elke event de geschikte boot voor u te kiezen. Al onze schepen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur, goede barfaciliteiten en deskundig personeel. We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens.

Advies en ondersteuning voor uw boot event

B2Bcruise onderscheidt zich voornamelijk in het aanbieden van kwaliteit en toegevoegde waarde in persoonlijke advies voor een perfecte boot event.

Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

De voordelen van B2Bcruise

  • Breed netwerk aan schepen beschikbaar van verschillende rederijen in Nederland
  • Betaalbare prijzen voor elke bedrijf
  • Advies en ondersteuning voor uw event.
  • Jarenlang praktijk ervaring
  • 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail
  • Opstapplaatsen overal in Nederland
  • Alles is naar wens in te vullen zoals aankleding, indeling, entertainment en nog veel meer

Neem gerust via onderstaanformulier contact op of bel ons wanneer het u uitkomt. We zijn 24/7 te bereiken op: 020 – 239 12 60.


Brandrelease
BrandreleaseBrandrelease
BrandreleaseBrandrelease

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

F

OFFERTE AANVRAGEN