Voor elke Bootevent een geschikte B2Bcruise boot

OPSTAPMOGELIJKHEDEN IN HEEL NEDERLAND

Evenementen

Een uniek Boot Event begint met een geschikte evenementenlocatie. De keuze voor een juiste locatie is van essentieel belang voor het verloop van het hele boot Event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest in Amsterdam of een chique congres in Rotterdam bij B2Bcruise is alles mogelijk, ongeacht het aantal genodigden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke dag beleven bij ons aan boord en waar nog vaak aan wordt terug gedacht.

B2Bcruise voor onvergetelijke momenten

Ons ervaren team werkt samen met u voor een top beleving op maat. Van full service tot ‘doe-het-zelf’. We maken graag een afspraak met u om alle details voor u Boot Event samen te bespreken. Ieder Boot Event is natuurlijk anders en heeft een andere aanpak nodig. Denk aan catering, aankleding, geluid, entertainment en ander opties. Dit alles is naar wens in te vullen bij B2Bcruise.

Advies en ondersteuning voor uw boot event

Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

Neem gerust via onderstaand formulier contact op of bel ons wanneer het u uitkomt. We zijn 24/7 te bereiken op: 020 – 239 12 60.

Evenementen
Evenementen
Evenementen
Evenementen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

F

OFFERTE AANVRAGEN