[smartslider3 slider=5]

Evenementenlocatie Amsterdam

De ideale evenementenlocatie in Amsterdam vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Voor een unieke evenementenlocatie in Amsterdam met goede barfaciliteiten, deskundig personeel en vele zakelijke mogelijkheden dankzij professionele audiovisuele apparatuur, kunt u terecht bij B2Bcruise. Dé evenementenlocatie van Amsterdam op het water. Ontdek alle mogelijkheden die B2Bcruise te bieden heeft. Wij zijn een locatie, maar kunnen u ook op een bijzondere manier vervoeren van de ene naar de andere locatie in Amsterdam.

Wat biedt B2Bcruise?

B2Bcruise biedt u een varende evenementenlocatie in Amsterdam met industriële look & feel. Hoe gaaf is dat! Terwijl uw zakelijke event, trouwfeest of familiefeest plaatsvindt op één van onze grote boten, wordt u rondgevaren op het IJ en andere Amsterdamse wateren (en daarbuiten). Dat is nog eens een bijzondere locatie voor evenementen.

Bij B2Bcruise ontbreekt er ook niets aan de organisatie, want we ondersteunen en faciliteren graag uw evenement geheel naar wens. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding en vindt u het prettig als wij als uw gekozen evenementenlocatie in Amsterdam u werk uit handen nemen? Dat doen we graag.

Waarom kiezen voor deze industriële evenementenlocatie?

 • Zeer betaalbare prijzen voor een nieuwe, unieke evenementenlocatie in Amsterdam;
 • Een breed netwerk aan schepen beschikbaar van verschillende rederijen in Nederland;
 • We denken actief mee met klanten en geven advies om alles uit uw event te halen;
 • We ondersteunen geheel op maat, daar waar onze hulp gevraagd wordt;
 • Jarenlange praktijkervaring in bootevenementen;
 • 24/7 bereikbaar bij vragen;
 • Voor elk event kunnen wij voldoen in de passende aankleding, indeling, entertainment en nog veel meer;
 • Onze boot evenementenlocatie is te huren in Amsterdam voor 25 tot 500 personen.

Wilt u uw gasten verbluffen met een prachtige, industriële locatie die over alle faciliteiten beschikt? Dat zijn wij. Kies uit diverse locaties en boten, zodat we snel aan de slag kunnen om uw bijzondere evenement te realiseren.

Partyboot als evenementenlocatie huren in Amsterdam

Elk van onze boten is uniek en u kunt uiteraard zelf kiezen op welke boot u uw evenement wilt houden. We adviseren u daarnaast ook graag, aangezien wij onze schepen vanbinnen naar buiten kennen en exact weten welk schip ideaal is voor welke events. Zo creëren we op het perfecte schip de ultieme beleving voor uw gasten die aansluit bij de visie voor uw evenement.

Bekijk direct online al onze schepen die perfect als evenementenlocaties fungeren. om een keuze te maken. Weet u welke boot past bij uw event? Maak dan uw keuze aan ons kenbaar en we nemen snel contact met u op om al uw wensen te bespreken, zodat we een mooi feest op maat kunnen vormgeven.

Bootfaciliteiten & opstap locaties

Alle boten die wij aanbieden als locatie voor unieke evenementen zijn voorzien van alle faciliteiten die u mag verwachten van een complete eventlocatie. Want wat is nou een feest zonder mooie bar? En hoe zou een zakelijk evenement kunnen plaatsvinden zonder de benodigde audio-ondersteuning zoals een scherm, geluidsboxen en microfoon? Op onze boten kunt u hier gewoon op rekenen.

Wat u mag verwachten aan faciliteiten op de schepen:

 • Minimaal één bar en catering indien gewenst;
 • Gratis stabiel internet;
 • Kranen met stromend water;
 • Sanitaire voorzieningen;
 • Indrukwekkende ambiance en aankleding naar wens;
 • Een prachtig wisselend uitzicht over het water;
 • Eigen indeling van de ruimte op basis van aantal gasten goed mogelijk;
 • Deskundig personeel;
 • Professionele audiovisuele apparatuur (licht, geluid, beeld);
 • Andere specifieke wensen? Vraag het gerust!

U komt bij B2Bcruise niets tekort. Daarnaast is het mogelijk om overal in Nederland op te stappen. Of u nu een unieke evenementenlocatie in Amsterdam of Rotterdam zoekt, de opstaplocatie is altijd bij u in de buurt. Opstaplocaties zijn altijd goed bereikbaar. Dat maakt elk van onze boten een mooi locatie voor zowel grote feesten, als pers events en meetings.

Zin in een boottochtje door Amsterdam?

Lijkt het u interessant om bij ons een boot als evenementenlocatie te huren in Amsterdam? Bekijk hier onze schepen en kies een geschikt schip voor uw gelegenheid. Wilt u meer informatie over de kosten, de mogelijkheden of anders? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien onze klanten graag in de meest unieke evenementenlocaties voor meetings, (bedrijfs)feesten, borrels en diners, presentaties en pers events.

B2B Cruise Amsterdam 1
B2B Cruise Amsterdam 1B2B Cruise Amsterdam 1
B2B Cruise Amsterdam 1B2B Cruise Amsterdam 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

OFFERTE AANVRAGEN