[smartslider3 slider=26]

Fashionshow en Modeshow


Vuurshows, dansacts of een modeshow voor een unieke merkcollectie op een toplocatie? alles is mogelijk tijdens een Boot Event met B2Bcruise. We zijn jarenlang gespecialiseerd in dit soort events en weten wat hier allemaal bij komt kijken. Voor elke event is een geschikte boot beschikbaar.

 Complete service met excellente barfaciliteiten

De schepen van B2Bcruise beschikken over meerdere barren met modern meubilair en audiovisuele voor een perfecte fashion- of modeshow. Geïnteresseerd in ons volledige aanbod? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie.

Elk boot is uniek bij B2Bcruise en biedt de ultieme beleving voor uw event. Als boot event bureau kennen we alle mogelijkheden van onze schepen en zijn we in staat om voor elke event de geschikte boot voor u te kiezen. Al onze schepen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur, goede barfaciliteiten en deskundig personeel. We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens.

B2Bcruise onderscheidt zich voornamelijk in het aanbieden van kwaliteit en toegevoegde waarde in persoonlijke advies voor een perfecte boot event.

Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

De voordelen van B2Bcruise

  • Breed netwerk aan schepen beschikbaar van verschillende rederijen in Nederland
  • Betaalbare prijzen voor elke bedrijf
  • Advies en ondersteuning voor uw event.
  • Jarenlang praktijk ervaring
  • 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail
  • Opstapplaatsen overal in Nederland
  • Alles is naar wens in te vullen zoals aankleding, indeling, entertainment en nog veel meer

Neem gerust via onderstaand formulier contact op of bel ons wanneer het u uitkomt. We zijn 24/7 te bereiken op: 020 – 239 12 60.


Fashionshow
FashionshowFashionshow
FashionshowFashionshow

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

F

OFFERTE AANVRAGEN