[smartslider3 slider=23]

Over ons Over Ons

B2Bcruise: Het antwoord voor al uw zakelijke boot events.

Dit is de slogan die we jarenlang meedragen en met plezier naar onze klanten brengen.

We hebben als kantoor een groot netwerk van boten met verschillende rederijen in Nederland. We bieden plaats aan groepen vanaf 25 tot 500 personen, het hele jaar door. Ons assortiment varieert van klassieke salonboten uit 1910 met prachtige uitstraling tot een superluxe moderne cruise.

B2Bcruise onderscheidt zich voornamelijk in het aanbieden van kwaliteit en toegevoegde waarde in persoonlijke advies voor een perfecte boot event.

advies en ondersteuning voor uw boot event

We zijn de organisatie die graag een stapje extra doet en alle details voor een geslaagde boot event met uw samen wil realiseren. We weten als geen ander dat elk boot event maatwerk is en de juiste plan van aanpak nodig heeft. We nemen graag uw werk uit handen.

Als boot event bureau kennen we alle mogelijkheden van onze schepen en zijn we in staat om voor elke event de geschikte boot voor u te kiezen. Al onze schepen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur, goede barfaciliteiten en deskundig personeel.

Betaalbare prijzen voor elke bedrijf

Op onze website heeft u de mogelijkheid om de boot te kiezen wat het beste past bij uw event. Het u al een keuze gemaakt? En heeft u ons dat al kenbaar gemaakt? We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens. Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden.

Amsterdam

Over Ons
Over OnsOver Ons
Over Onsover ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

OFFERTE AANVRAGEN