[smartslider3 slider=29]

Seminar en Presentaties


Een geheel verzorgd seminar of presentatie op een schip is altijd uniek en geeft iets extra’s dan op een standaard locatie aan het vasteland. Uw gasten worden ontvangen door een welkomstdrankje en kunnen genieten op elk buitendek van onze schepen.

B2Bcruise denkt met u mee

Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspresentaties of kleinschalige beurzen. Dit soort voorbeelden kunnen goed georganiseerd worden op een schip bij B2Bcruise. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos.

Alle boten zijn voorzien van de modernste technische snufjes en innovatieve faciliteiten. Voor iedereen hebben we het perfecte Bootfeest klaarliggen.Door ons netwerk en expertise heeft u de mogelijkheid om voor een scherp tarief een perfect zakelijk event te organiseren bij ons, alles is bespreekbaar. Bij B2Bcruise streven we ernaar om samen met u een boot event te organiseren waar nog jarenlang over gepraat zal worden!

Neem contact met ons op voor meer informatie of boekingen.

Elk boot is uniek bij B2Bcruise en biedt de ultieme beleving voor uw event. Als boot event bureau kennen we alle mogelijkheden van onze schepen en zijn we in staat om voor elke event de geschikte boot voor u te kiezen. Al onze schepen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur, goede barfaciliteiten en deskundig personeel. We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens.

De voordelen van B2Bcruise

 • Breed netwerk aan schepen beschikbaar van verschillende rederijen in Nederland
 • Betaalbare prijzen voor elke bedrijf
 • Advies en ondersteuning voor uw event.
 • Jarenlang praktijk ervaring
 • 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail
 • Opstapplaatsen overal in Nederland
 • Alles is naar wens in te vullen zoals aankleding, indeling, entertainment en nog veel meer
Seminar
SeminarSeminar
SeminarSeminar

OFFERTE AANVRAAGEN

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

  F

  OFFERTE AANVRAGEN